Poenget: Kosmetisk Kirurgi Og Kroppen Din

Når det gjelder å ha plastisk kirurgi , er en viktig avgjørelse du må ta hvem som skal utføre operasjonen. Slå opp kirurger på forhånd og besøk en lege som ser legitim ut. Bruk tipsene her for en vellykket og tilfredsstillende operasjon.

Du bør vurdere følgende når du vurderer mageplastikk. For å være en god kandidat for denne typen prosedyrer, bør du være nær optimal kroppsvekt. Du kan ha løs hud rundt mageområdet forårsaket av graviditet eller raskt vekttap. En kosmetisk kirurg vil at du skal ha din ideelle vekt for å få en vellykket prosedyre.

Snakk med legen din om antibiotika. Å ta disse pillene er ofte en del av prosedyren; de kan minimere sjansen for infeksjon. Hvis legen din ikke vil foreskrive antibiotika, må du få en annen mening fra en annen lege.

Aldri har moderasjon vært viktigere enn i kosmetisk kirurgi. Akkurat den riktige prosedyren kan utgjøre hele forskjellen i verden. Å ha en positiv innvirkning på selvtilliten. Det er imidlertid veldig vanlig å gå over bord. Resultatene av for mange prosedyrer er sjelden gode.

Kirurgi er veldig dyrt, og det gir leger mye penger, og det er derfor du må være ekstremt forsiktig med hvor pengene dine går. Sjekk legens bakgrunn og les noen anmeldelser. Ikke bli lokket til å bruke kirurg bare fordi de har en brosjyre som får ting til å se perfekt ut.

Det er viktig å ta en nøye titt på oversikten til enhver kosmetisk kirurg eller lege før du bestemmer deg for å benytte deg av hans eller hennes tjenester. Det viktigste å se på er hvor ofte de har fullført prosedyrer som ligner på den du planlegger. Lær hvor lenge de har vært plastisk kirurg, og lær hva deres generelle bakgrunn har vært som lege. Å gjøre bakgrunnsundersøkelsen vil hjelpe deg med å finne en lege som er mest kvalifisert til å utføre prosedyren.

Planlegg en anstendig restitusjonstid etter kosmetisk kirurgi. Helbredende tid er nødvendig for kroppen din etter en operasjon. Så rydd timeplanen din, og gi kroppen din riktig tid til å gro. Ikke bli fristet til å gå tilbake til jobb for tidlig. Du føler deg kanskje bedre nå, men etter anstrengende aktivitet kan du innse at kroppen din ennå ikke er klar til å ta på seg arbeidsdagen.

Ikke bestem deg for å få kosmetisk kirurgi når du har emosjonelle eller stressende tider i livet ditt. Å komme seg etter kirurgi tømmes følelsesmessig. Hvis du er sårbar den gangen med andre problemer, kan det hemme utvinningen din. En langsom restitusjonstid kan forverre din følelsesmessige helse.

Se på kirurgisk senter for å bekrefte at det har riktig lisensiering i din stat. Riktig akkreditering forsikrer at anlegget gjennomgår regelmessige inspeksjoner. Disse standardene reduserer risikoen for post-kirurgisk infeksjon og andre komplikasjoner. Hvis anlegget ikke har de riktige sertifiseringene, må prosedyren utføres andre steder.

Å velge å ha plastisk kirurgi er en viktig beslutning. Du må finne en legitim kirurg som har utmerkede pasientanmeldelser. Du vil definitivt ikke angre på noen prosedyre du får, så følg tipsene i denne artikkelen for å ta kloke avgjørelser.